BRANDING

Branding er for alle, det er ikke forbeholdt store verdenskjente konserner. Kanskje en ny tanke for deg? En trend som er på full fart fra over dammen, og den kommer for å bli nå som fler og fler velger å starte egne selskaper hvor de selger sine tjenester og nisjeprodukter.

Savner du en sparrepartner på ditt nivå som kan gi deg ærlig og direkte tilbakemeldinger på dine ideer og handlinger i forhold til branding og markedsføring, en som har spisskompetanse på å bygge kvalitetsbrand og kan se potensiale i din business og løfte det opp til neste nivå?

 

Jeg tilbyr deg mye mer enn en konsulent som slenger en ferdig rapport på skrivebordet ditt. Jeg er din klippe og sammen bygger vi brandet som virkelig gjenspeiler deg, dine tjenester eller produkt. Du kommer til å føle eierskap, personlig blomstring og stolthet som gir deg skikkelig godfølelsen.

 

HVA ER BRANDING

Merkevarebygging er prosessen med å binde et hav av følelser, image og renommé til en persons navn, tjeneste eller produkt. Branding er det unike sett av kvalifikasjoner, styrker, viktige egenskaper og unike verdier som skal gi en verdi for målgruppen din. Personlig merkevarebygging er en måte å avklare og kommunisere hva som gjør deg unik, annerledes og spesiell, det representerer hva som er autentisk med din personlighet og karakter. Selve essensen innen merkevarebygging er å gi en lovnad om hvem du er og hva du kan utrette. Dette må kommuniseres krystallklart og konsekvent på tvers av alle kanaler, online og offline. Disse verdiene som forbrukeren opplever å få i kontakt med deg, din tjeneste eller produkt, er de mer enn gjerne villige til å betale for, og fortelle videre om.

 

HVA DU OPPNÅR MED Å BYGGE ET BRAND:

Det er ikke så lett å «se» seg selv. Å få frem den beste utgaven av seg selv i kommunikasjonen med omverden er en utfordring å få til alene. Ved hjelp av merkevarebygging kan du oppnå å finne ut hvordan du skiller deg og ditt produkt ut fra mengden, hvordan du og ditt produkt kan bli unike. Du blir tydelig og synligere ovenfor forbrukeren. Du kan få mye høyere inntjening og blir mer attraktiv siden du fremstår profesjonell og har et forlokkende image. Videre følger mer relevante og interessante arbeidsoppgaver. Du ser og forstår deg selv bedre og vi synliggjør dine talent. Et solid brand gjør deg stolt, gir mer selvtillit og du ser flere muligheter åpne seg opp. Sist, men ikke minst, blir du godt etablert i nisjen din, og kjent langt utover din målgruppe.

 

RESULTATENE DU OPPNÅR SAMMEN MED MEG:

 • Du blir en gjennomført, sterk og tydelig merkevare som gjør at folk vet hvem du er og de vet nøyaktig hva de kan forvente av deg.

 

 • Du blir en personlig merkevare som er unik i din nisje, slik at du oppnår å bli den foretrukne blant kundene/ tilhørerne/ fans/ media og dermed når du ut med budskapet ditt i Norge – og utlandet om du ønsker.

 

 • Du blir tydelig og kraftfull, slik at du får det omdømme du vil ha.

 

 • Du oppnår større gjennomslagskraft. Du slår gjennom raskere og det tar kortere tid å nå målene dine, ser resultater raskere. Ved at du er tydelig tar forbrukeren raskere beslutninger om å ville jobbe sammen med deg.

 

 • Du tiltrekker deg de riktige, kraftfulle og tydelige kundene og tilhørerne som du vil ha og digger, dermed har du det gøy, føler glede og elsker jobben din.

 

 • Du blir 100% gjennomført og profesjonell, slik at du oppnår raskere økonomisk frihet og når ut til flere, får høyere inntjening og blir mer attraktiv.

 

 • Din business og deg blir løftet opp til toppnivå.

 

 • Du blir et brand som matcher ditt ambisjonsnivå.

 

 • Skaper imaget ditt og verdiene som du skal utstråle, slik at kunden opplever det fulle spekteret av assosiasjoner som sympatier, følelser, ønsker, status og behov som oppstår når den blir eksponert for merkevaren din.

 

 • Finspisser nisjen din, slik at du kan kommunisere direkte til målgruppen og du får dedikerte kunder og fans.

 

 • Samler alle løse tråder, nøster inn alt du har spredd ut for å tilfredsstille kundene, og skaper fokus og struktur, slik at du får indre ro, selvsikkerhet og står trygt i dine valg.

 

 • Kvalitetssikrer all kommunikasjon i alle berøringspunkter, materialer, bilder, design, websider, sosiale medier, farger og fonter, slik at brandet ditt stråler ut i alle ledd.

 

 • Jeg hjelper med klesvalg til fotografering, til bruk på scenen, intervjuer, opptredener og bildevalg til SoMe og lignende, som gjør at du kan utstråle brandet ditt i alle ledd og føle deg trygg i alle miljøer. (Jobbet som stylist for moteshow og reklamefilmer i åtte år).

 

Å være lederen i egen business, krever sitt, og det kan være ensomt på toppen. Jeg er med deg hele veien under brandingprosessen enten om vi velger å rebrande det du har eller om vi bygger opp en ny business.