Noe av det aller beste er at du og jeg kan utgjøre en forskjell for et annet medmenneskes liv. Man trenger ikke tromme sammen en hel gjeng for å gjøre livet til en annen bedre. Har du liten tid til å være frivillig eller engasjere deg, kan du gjøre som meg, sett opp et fast bidrag i måneden til en organisasjon som hjelper noen du brenner for. Les videre om det jeg brenner for. Lykke til med ditt valg!

 

Jeg brenner for at våre små skal få vokse opp med gode, lærerike, morsomme og rike opplevelser. En opplevelsesrik barndom er med på å skape empatiske og trygge mennesker som vil være en gevinst for samfunnet vårt.

 

Derfor støtter jeg Frelsesarmeens geniale prosjekt: Aktivitetskort som gir økonomisk vanskeligstilte barn i Oslo gratis adgang til forskjellige kultur- og fritidsaktiviteter. Aktivitetskortet gis ut av slumstasjonen for å gi barn og unge gode opplevelser og minner sammen med familie og venner.

 

I Oslo opplever Frelsesarmeens slumstasjon en økning av småbarnsfamilier og enslige foreldre som sliter med dårlig økonomi og lite nettverk. 

 

– Det er tøft å føle seg utenfor, uten å ha råd til å sende sine barn på fritidsaktiviteter, opplevelser, turer eller ferier. Barn og unge er spesielt sårbare, og sosial eksklusjon kan hindre dem i å få venner og knytte kontakter og nettverk. 

 

Derfor ønsker slumstasjonen å gjøre en ekstra innsats for barn og unge ved å bedre deres mulighet til å delta i samfunnet på like vilkår, ved blant annet å dele ut aktivitetskortet. 

 

 – I år kommer aktivitetskortene til å glede hele 500 familier i Oslo, forteller Bente Vaage, prosjektansvarlig for Frelsesarmeens aktivitetskort, engasjert.”

 

Les mer om temaet og se hvordan du kan bidra til å bedre barnas hverdag her:

 

Selv det minste bidrag kan utgjøre en stor forskjell i en liten sjels liv!

 

Klem fra Ingelin

 

 

giPic