Gratulerer – du driver eget firma, har tatt steget og satset på det du brenner for! Du er en som tørr å følge dine drømmer og gjøre det du selv ønsker. Det er herlige og sterke mennesker som deg, jeg brenner for å hjelpe til å nå businessmålene dine mye raskere og til å fremstå unik, gjennomført, troverdig og proff til fingerspissene. Jeg begeistres av modige, selvstendige og eventyrlystne mennesker som du er! Sammen kan vi skape et brand som ingen har sett maken til!

 

 

BRANDING ER FOR DEG SOM VIL
• Være unik, skille deg ut fra konkurrentene og bli den synligste i din nisje.
• Løfte businessen din til neste nivå, og gjøre det riktig denne gangen.
• Nå ditt ultimate potensiale, samle ”alt” du har og kan og se mulighetene som ligger foran deg.
• Ha en sparringspartner på ditt nivå, som er spesialist på branding, som ser og forstår deg, har kunnskapen og verktøyene som skal til for å bygge deg og ditt produkt til et solid og rått brand.
• Samarbeide med en som guider deg på veien til å nå dine businessmål raskt.
• Tiltrekke deg de du virkelig ønsker å jobbe med, slik at arbeidsdagen blir en sann glede.
• Ha et sterkt image, ett budskap og klare kjerneverdier.
• At praten og ideene dine blir til handling og resultater.
• Få kunder i utlandet.

 

 

DETTE ER DEG
Du har drevet eget firma i noen år nå, du har blitt anerkjent for tjenesten/produktene dine i din nisje og kjent i kraft av din person. Nå er du klar til å løfte det du har til neste nivå og virkelig få ut det fulle potensialet.

 

Du tilbyr tjenester og produkter som fordrer din skaperkraft, du brenner for det du hjelper kundene dine med, du er glad i mennesker og liker godt den delen av jobben din.

 

Du ønsker deg et sterkt brand, slik at nye dører kan åpne seg for deg. Et tydelig brand øker sjansen for at du blir invitert til å holde foredrag, bli intervjuet av media og skrive artikler, du får flere lesere på businessbloggen din, du får flere deltakere på kursene og eventene dine og blir synlig og gjenkjent på sosiale medier og nettet.

 

Tiden din strekker ikke til å få gjennomført alle dine tanker og ideer. Du har spredd deg mye for å tilfredsstille alle som vil ha en bit. Du føler deg dratt i alle retninger, og innser at kommunikasjonen til brandet ditt spriker og forvirrer kundene for hva du virkelig ønsker å tilby.

 

Du setter pris på ærlige og direkte tilbakemeldinger på om det du gjør er bra for brandet ditt.

 

Du er klar for å endre eller bedre businessen din til å nå nye markedsdeler og øke interessen i etablert marked.

 

Du ønsker å lære hvordan du kan bli enda mer synlig på nett og lære nye SoMe strategier.

 

Du er ambisiøs, kreativ, smart, reiseglad, utadvendt, raus, trendy, livsglad, optimistisk, tar ansvar for eget liv, skylder ikke på andre, samtidig er du utålmodig etter å nå businessmålene dine raskt.

 

Du er kanskje også klar for å henge på trenden med online business som kan gi bedriften din uante muligheter, frihet og nye og større markedsandeler. Online business vil si at du flytter nåværende tjenester over til å bli tilgjengelig via internett. Arrangerer du for eksempel kurs i fotografi kan du gjøre kurset tilgjengelig på internett med kursmoduler som filmes og gis til kundene sammen med pensum. All kommunikasjon foregår via webinarer og onlinegrupper.

 

Ta kontakt med meg om du ønsker mer ufyllende svar på hvordan vi kan jobbe sammen og hva jeg kan gjøre for å brande deg, ditt produkt eller tjenester.

 

BRANDING ER IKKE FOR DEG SOM:
Forventer at brandingen alene skal gi deg solid inntekt, det er til slutt opp til deg å følge brandets retningslinjer som jeg gir deg og stå på videre.
Tror at branding vil løse alle dine utfordringer i businessen.
Du vil helst gjøre alt på en gang, gjerne blande tjenester som ikke henger sammen.
Du trives aller best i komfortsonen din.
Du liker ikke internettets markedsføringsmuligheter, eller publisere bilder av deg selv eller bruke sosiale medier.
Du tar ikke ansvar for eget liv og skylder på andre når ting ikke går som ønsket.
Du vet ikke hva du vil jobbe med, står mellom ulike valg.
Du er veldig usikker på deg selv og trenger masse bekreftelse på at du fortjener suksess og at det er riktig å investere penger i branding.