Å flytte en del av businessen din online kan gi deg uante muligheter og virkelig frigjøre tid og la deg tjene penger mens du ”er på ferie”. Jeg har fordypet meg i online business og har hjulpet flere kunder til å videreutvikle konseptene sine til å kunne tilby produkter og tjenester online.

 

Kundene dine er konstant på farta og har nye behov for hvordan de tilegner seg ny læring og kunnskap og hvordan de setter av tid til å gjøre ting de har lyst til. For å møte kundens behov og ønsker har online business virkelig tatt av i USA og er på full fart til oss. Flere og flere businesseiere velger å flytte deler av eller hele businessen sin over til online produkter og tjenester. Før måtte kunden sette av hele helger eller flere kvelder i uken etter jobb får å lære seg nye ting, dyrke en hobby eller ta vare på seg selv. Ved hjelp av onlinekurs kan man ernære sine interesser og behov akkurat der man befinner seg, det være seg i sofaen, på hytta, på bussen eller i bilen, på ferien eller i fjøset. Ved hjelp av oversiktlige og lærerike undervisningsvideoer, mp3-filer, dokumenter du kan laste ned, webinarer og lukkete onlinegrupper hvor du får hjelp og kan hjelpe andre,  får kundene endelig mulighet til å gjøre det de vil når de vil og trenger ikke lenger å utsette planene til stadighet.

 

En online business er en selvstendig business og like stor og kompleks som en vanlig business. Jeg kan hjelpe deg med hele strategien for hvordan du kan legge om deler eller hele businessen din til online tjenester og produkter. Jeg lager lanseringsplaner og strategier for alt du må gjøre og når det må gjøres. Jeg lærer deg hvordan du skriver salgstekster og mail uten at de virker selgende og masete. Jeg viser deg hvordan du enkelt kan få potensielle kunder til gi deg e-mailen sin. Dette samler du til en liste som du bruker i markedsføringen din som gir god og gratis verdi til kunden i form av blogger, personlige mail, webinarer, gratis tips og råd. Webinarer er live sendinger hvor du holder en presentasjon og lytterne kan stille spørsmål og få svar.

 

Nylig har jeg hjulpet en kunde som har hatt feng shui skole i 15 år, og nå gjorde hun om businessen til å være online feng shui kurs for hjem, hage og rydding. Videre hjelper jeg en fotograf som arrangerer fotokurs online istedenfor å ha workshops i studioet sitt. Du står selv ansvarlig for innholdet i læringen og filmingen. Jeg samarbeider tett med webprogrammere og -designere som bygger websiden for tjenesten eller produktet ditt.

 

Webinarer og onlinekurs kommer som en storm nå, og blir stadig mer populært, det lønner seg å være tidlig ute, da det er de som er først ute som blir husket av potensielle kunder.

 

Ta kontakt så kan vi snakke om potensialet i din business.