Ellen Mossin Olesen – Verdiambassadør

Jeg møtte Ingelin på et kurs for gründere. Det første jeg tenkte var, personlig branding? Hva skal jeg med det? Nå er jeg så glad for at Ingelin vekket nysgjerrigheten min og fikk meg til å se viktigheten av å ha en tydelig identitet og klar profil for det nye konseptet mitt. Prosessen har vært meget lærerik og via branding prosessen, har jeg blitt bevisst mine personlige verdier, drivere, hva jeg står for og hvordan det skal komme til syne i arbeidet mitt.

Ingelin er faglig svært dyktig, kreativ, klok, strukturert og tydelig. I tillegg er hun en varm, lyttende person og en god sparringspartner som dedikerer seg til det arbeidet hun påtar seg. For min del ledet arbeidet med Ingelin både til et tydeligere konsept, et konsept som er ”meg” samt grunnlag for foto, design og nettside. Hun fikk meg til å stole på mine styrker og rendyrke dem.  Når det gjelder innhold til nettsiden min, FB poster og blogger er hun RÅ på å gi deg tilbakemelding på det du skriver.

Er du gründer, eller jobber i et selskap som leter etter identitet og synlighet? Ønsker du å skille deg ut? Jeg kan love deg at du vil få hjelp til å utvikle virksomheten på en måte som vil gi lønnsomhet. Dette er en av de beste investeringene jeg har gjort! Ønsker du å vite mer, kan jeg kontaktes på: ellen@ellenmossinolesen.no.  Se også www.ellenmossinolesen.no.

Annabell Stefanussen – Fredsarbeid i heimen

Jeg traff Ingelin for første gang gjennom et MasterMind program jeg deltok i som gründer i 2013.
Her skulle alle som deltok bidra med sin kompetanse for å hjelpe hverandre til å bli mest mulig selvstendig som gründer.
Ingelin skilte seg ut fra dag en. Jeg la merke til hennes utfyllende og svært kunnskapsrike svar på spørsmål vi sendte inn. Jeg ble svært imponert og nysgjerrig på kompetansen hennes.
Året etter bestemte jeg meg for å satse for fult som gründer og jeg valgte å investere i Branding.

Det er uten tvil den klokeste investeringen jeg har valgt i tillegg til solid utdanning på mitt fagfelt.

Ingelin satte standard fra dag en. Jeg husker hun fortalte meg at kvalitet er hennes øverste verdi og at vi ikke avslutter vårt samarbeid før vi begge er 100 prosent fornøyd, og min webside er kvalitetsikret til fingerspissene.

Jeg ble tett fulgt opp gjennom hele Brandingprosessen. Jeg følte meg svært godt ivaretatt, både profesjonelt men også som medmenneske. Hun er naturlig varm og imøtekommende av natur, har en befriende humor som matcha mitt nordnorske lynne perfekt. Er lady til fingerspissene og en arbeidshest av de sjeldne. Hun holdt hver eneste avtale og leverte alltid til deadline.

Hun har en formidabel kunnskap om hvordan bygge opp et Brand og meg som en merkevare, alt fra hvordan jeg bør opptre profesjonelt, i sosiale media men også som privatperson. Vi jobbet grundig med bevisstgjøring rundt mine verdier og la ned mye arbeid i hvordan tekstene skulle utformes. Hun veiledet en proff fotograf, og var tydelig på hva jeg skulle utstråle på bilder.

Hun korrigerte meg vennlig når hun oppdaget at jeg gjorde noe som kunne skade brandet mitt, og hun applauderte og roste meg når jeg fremstod helt i pakt med mine verdier og mitt Brand.

Jeg har nå opparbeidet meg ryggmargsrefleks på hvem jeg er som gründer og hvordan jeg vil fremstå profesjonelt og privat. Jeg er utrulig stolt av brandet mitt og jeg merker stor forskjell på min profesjonalitet, og ikke minst etterspørselen jeg får på mine tjenester etter at jeg brandet meg.

I dag er jeg en driftig gründer med solid tyngde, jeg vet hvem jeg er og ikke minst hvem min kunde er. Dette kommuniserer jeg tydelig frem gjennom tekstene på websiden min og med like stor autoritet og faglig tyngde når jeg sitter i forhandlingsmøter. Jeg blir lagt merke til i mitt fagmiljø, og de fleste sier de merker stor forskjell på meg før og etter Brandingprosessen.

Min neste investering i år er å gå online, Ingelin er selvsagt mitt soleklare førstevalg.
Med henne som “veiviser” vet jeg at suksessen allerede er et faktum.

Varm klem
Annabell Stefanussen

Gründer av Fredsarbeid i heimen
www.annabellstefanussen.no

Mona Nordøy – Stjernefotografen

monanordoy.no

monaI SIMPLY LOVE WORKING WITH INGELIN.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ingelin til andre som vil forbedre sitt brand. Hun går inn for oppgaven 110 prosent og er veldig dedikert og tilstede for deg.

Det jeg forguder med Ingelin er at hun er 110% til å stole på. Hun leverer et utrolig gjennomført produkt i samarbeid med deg. Hun overkjører ikke dine ideer, men kommer med smarte løsninger og innspill slik at produktet ditt løftes og blir sterkere.

Ingelins store styrke er at hun SER den du skal jobbe med, hun følger hele tiden opp og kommer med glitrende forslag og ideer. Hun er så til stede for den hun jobber med og hun leverer til deadlines.

Endringene er at jeg nå har en gjennomført rød tråd på mine websider med sterke tekster, gjennomførte farger og fonter. Videre kommuniserer alt jeg formidler og sender ut til min målgruppe. Og ikke minst har jeg flyttet deler av min business over til onlinekurs.

Jeg har hatt en helt annen ro etter at jeg ansatte Ingelin som min branding lady, jeg vet hun jobber med oppgaver jeg hverken kan eller har kapasitet til å løse.

Gry Sinding – Hjernen bak Skap din drømmejobb

grysinding.no

Sylvi Ann Harila – Frigjør deg fra smerte vha coaching og kunstterapi. Kunstner og forfatter

sylviannharila.no

sylviannharilaIngelin er det beste som har skjedd meg i forhold til oppstarten av bedriften min. Hun har en unik kunnskap om branding og en kjærlighet til det og de hun jobber med. Hun ser meg og den jeg er, fordi hun tar seg tid til å bli skikkelig kjent med meg så brandet mitt blir hele meg.

Jeg stod helt fast i forhold til det å ha tro på at jeg kunne få dette til. Jeg hadde lyst å gi opp. Ingelin hjalp meg gjennom samtaler å se hva som må til for at ting skal bli bra. Jeg fikk en tillit og en trygghet i forhold til at hun ville gjøre alt som stod i hennes hender for å få meg opp, å bli så synlig som mulig. Hun gav av sin unike kunnskap om hva som må til og gikk stegene med meg skritt for skritt.

Ingelins ærlighet og positive fremtreden, kunnskap og energi har vært helt uvurderlig for at jeg skulle komme meg videre. Jeg kan bare ikke få rost henne nok.

Etter å ha jobbet med Ingelin har jeg blitt mer tydelig, bedre fått frem hvem jeg er og hva jeg vil formidle. Jeg er blitt tryggere på at jeg vil lykkes i min bedrift.

Jeg kan anbefale Ingelin på det varmeste. Å trekke inn kompetanse har spart meg og bedriften min i lengden. Jeg har lært at man kan ikke gjøre alt alene.

Nina Wolther – Feng shui ekspert og te-dronning

ninawolther.com og fengshuiliving.no

ninaIngelin viser deg ikke bare HVA du skal gjøre, men HVORDAN. Hun er støttende, optimistisk, tror genuint på deg, og ikke minst dyktig i sitt fag markedsføring og vet hva som funker, men likevel ydmyk ovenfor dem hun jobber med. Hun er også morsom å jobbe med, det er ikke dørgende konsulentkjedelig takket være litt galskap og godt humør.

Jeg hadde to businesser som begge var ganske kaotiske, og masse nye ideer som jeg ikke klarte å sette ut i livet, følte meg stagnert, visste ikke hvordan jeg skulle bevege meg fremover, hvor jeg skulle starte.

Ingelin ga meg inspirasjon og hjelp til å se hvordan jeg kunne ta neste skrittet fremover uten å bli for overveldet, og hjalp meg i en gedigen oppryddingsprossess. Hun har vært der med sine støttende, oppmuntrende kommentarer, stilt opp når det har stormet, hun har i denne prosessen vært min høyre hånd, og jeg vet at hvis hun sier noe, leverer hun. Jeg fikk oversikt og ikke minst overskudd igjen fordi jeg strukturerte meg. Ingelin hjalp meg med onlinekurs i Feng shui og branding av Ninas tea.

Tone Aanderaa – Din private helsesøster

toneaanderaa.no

AanderaaIngelin er en profesjonell merkevarebygger ned til fingerspissene.

Hun gikk veien sammen med meg steg for steg og bygget hele mitt konsept på en utrolig flott måte.

Hun er omsorgsfull, tilstede og kunnskapsrik og hun leverer alltid det hun lover innen tidsfristen.

Jeg kan varmt anbefale Ingelin, hun reiser deg opp så du blir stolt av produktet ditt.

 

 

Merken

Merken